Όροι χρήσης και αναδημοσίευσης:

Τα άρθρα που παρουσιάζονται αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του crossworld.gr

Τα έργα υπόκεινται σε Creative Common Rights όπως εφαρμόζονται στην χώρα μας.

Μεταξύ άλλων, πρέπει να συμμορφωθείτε με τα εξής:

– Σε κάθε αναφορά από ηλεκτρονικό μέσω, επιβάλλεται η αναφορά στο δημιουργό.

– Το περιεχόμενο προορίζεται για προσωπική χρήση, και απαγορεύεται η με κάθε τρόπο εμπορική εκμετάλλευσή του.

– Το περιεχόμενο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται αυτούσιο, χωρίς τροποποιήσεις.

Προστασία Ανηλίκων

Επισκέπτες/χρήστες του crossworld.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του crossworld.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το crossworld.gr. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το theboxnews.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

‘Δεσμοί’ (Links) προς Άλλα Sites

Το crossworld.gr περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το crossworld.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν.

Eγγραφή στο Newsletter και Συμπλήρωση Φόρμας Επικοινωνίας

Το περιεχόμενο της επικοινωνίας που υποβάλλεται μέσω του newsletter και της φόρμας επικοινωνίας είναι καθαρά εμπιστευτικό. Η συλλογή των στοιχείων εξυπηρετεί αποκλειστικά τη διευκόλυνση της επικοινωνίας του theboxnews.gr μαζί σας. Το theboxnews.gr δεν θα διαβιβάσει, ούτε θα γνωστοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία του επισκέπτη/χρήστη σε τρίτα πρόσωπα, εκτός εάν αυτό καθίσταται απολύτως αναγκαίο εκ του νόμου.

Οι παρόντες όροι χρήσης δύνανται να ανανεώνονται και να τροποποιούνται από το crossworld.gr ολικά ή μερικά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο, για την πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη/χρήστη και ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να ελέγχει κάθε φορά για ενδεχόμενες τροποποιήσεις, σύμφωνα με την παρούσα. Η συνέχιση της χρήσης από τον επισκέπτη/χρήση δηλώνει εκ νέου αποδοχή των τροποποιημένων όρων από αυτόν, σε περίπτωση δε μη αποδοχής τους, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απέχει από κάθε χρήση τους.

Οι απόψεις και οι γνώμες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα crossworld.gr είναι αποκλειστικά από τον συγγραφέα και τους συνεργάτες του. Η ιστοσελίδα crossworld.gr δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει καμία σχέση με την CrossFit HQ, CrossFit Inc ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές τους. To crossworld είναι μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα για λόγους ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Καταναλώστε υπεύθυνα…

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα γυμναστικής χωρίς εξοπλισμό διάρκειας 1 μήνα!